За перші 4 місяці року деревообробна галузь Житомирщині скоротила обсяги виробництва на 18 %

«Найбільших темпів приросту в н ашому регіоні досягнуто у виробництві неметалевої мінеральної продукції. Добувній галузі, металургії та виробництві готових металевих виробів – в межах від 19% до 34 %. Підприємства легкої промисловості наростили випуск продукції на 12,5 %, целюлозно-паперового виробництва – на 10%. У хімічній галузі та машинобудуванні обсяги зросли відповідно на 3% та 1%.»
Також активізувала діяльність провідна для Житомирщини харчова галузь, що дозволило збільшити випуск продукції на 3 %. Цьому посприяло нарощення обсягів виробництва рибних, молочних продуктів, морозива, свинини, борошна та жирових спредів.
Інтернет-видання «Житомирський Меркурій»
Версія для друку
Інші новини на тему: